MMA

Tony Ferguson kritizirao Danu Whitea: Ponaša se kao diler, govori mi što ne bi trebao raditi

Tony Ferguson (25-6) je posljednju borbu imao prije godinu dana kada je na UFC 262 priredbi jednoglasnom odlukom sudaca izgubio protiv Beneila Dariusha.

El Cucuyu je to bio treći poraz u nizu. Prije neki dan je UFC-ov predsjednik Dana White izjavio kako su neki borci posebno sebični, jer žele zarađivati bolje od drugih kolega.

Uoči UFC 274 priredbe na kojoj će se Tony Ferguson boriti protiv Michaela Chandlera, El Cucuy je iznio svoje mišljenje na tu temu.

– Mi smo potplaćeni, a Dana govori kako su boksači preplaćeni. A što je onda on? Pitao sam Danu mogu li boksati, on je odbio moj prijedlog. Tražio sam od njega da mi objasni. Želim igrati bejzbol, ali i ostale profesionalne sportove. Ja sam sportaš, svašta sam trenirao. Osvojio sam državno prvenstvo u nogometu, imali smo 27 pobjeda i poraz, na koledžu sam hrvao… – kazao je Tony Ferguson i dodao:

– Sve to želim raditi, ali White se ponaša kao diler. Govori govori mi što ne mogu raditi. A ja hoću zarađivati novac za svoju obitelj.

Sjetio se i jedne bizarne situacije koja se dogodila u FOX-ovom studio kada se sapleo preko kablova, ozlijedio se, te morao otkazati meč.

– Tada sam ih trebao tužiti, ali učinio sam ono što sam smatrao da je najbolje za kompaniju. Htio sam biti frajer – rekao je Tiny Ferguson i zaključio:

– Promotori se nekad ponašaju poput dilera. Samo nam ubace nekoliko dolara kako bi se pojavili tamo gdje oni žele. Kažu ti: ‘Evo, uzmi ovo, uzmi ono, idi tamo…’. Ako im nemate snage reći ‘ne’, onda će vas iskorištavati.

Odgovori

Back to top button