MMA

Tom Aspinall odgovorio na Sonnenove kritike: Ne moram se ponašati poput klauna

Tom Aspinall (29) ima osam pobjeda u nizu, a posljednjih pet izborio je u UFC-u. Englez je jedan od perspektivnijih boraca najveće svjetske MMA organizacije.

Aspinall je maksimalno posvećen borbama i ne želi se previše isticati izvan borilišta.

Umirovljeni MMA borac Chael Sonnen kritizirao je Toma u svom Beyond the Fight podcastu, te je za njega rekao kako ‘u intervjuima govori kao 13-godišnji obožavatelj’.

– Tom tako teško može dobiti priliku napasti pojas prvaka, on nije spreman za to. Mlade je i još treba učiti, ali tako ne treba govoriti u intervjuima, kao neki 13-godišnjak – istaknuo je Chael Sonnen.

Aspinall je nedavno komentirao potencijalni meč između Ngannoua i Furyja, a kako Sonnen kaže sve zvučala kao da Francisov fan i previše ga je respektirao. Englez je odgovorio Chaelu…

‘Više sam nego sretan što mogu biti svoj i ne moram se ponašati poput klauna zbog klikova na internetu i novca. Nisam kečer‘, napisao je Tom Aspinall u svom Instagram storyju i dodao:

‘Ja sam jedan od najboljih teškaša koji hodaju planetom i to ću pokazati svoj radom, sve od UFC-ova debija, pa do umirovljenja za deset godina. Ne moram govoriti gluposti. Baš sam sretan.

Odgovori

Back to top button