Kick & Thai

Verhoeven nije impresioniran zadnjim Plazibatovim nastupom, hrvatski borac odgovorio prvaku

Izgleda kako još nećemo gledati kickboksački okršaj između Antonia Plazibata i prvaka Rica Verhoevena, bez obzira na to što je hrvatski borac od studenog prvi izazivač na ljestvici Gloryjeve teške kategorije.

Naime, Rico bi se trebao boriti 29. listopada na priredbi HIT IT promocije, dok bi Antonio svoj sljedeći nastup mogao imati 8. listopada na Glory: Collision 4 priredbi u nizozemskom Arnhemu, još se ne zna tko bi mu mogao biti protivnik.

A Plazibat je na nedavnoj Glory 80 Studio priredbi još jednom u revanšu nokautom pobijedio Marokanca Tarika Khbabeza.

Solinjaninu je to bila treća pobjeda u nizu i 21. u karijeri. Naš je borac nakon meča prozvao Verhoevena, a Nizozemac je ovih dana izjavio kako ga Antonijev nastup nije previše oduševio, te se čudi zašto ga je prozvao.

– Baš sam razmišljao zašto je to učinio. U redu je ako me nakon takvog nastupa želi prozvati. Ali to me nije impresioniralo. Mislio sam kako će izgubiti bude li se borba produljila – rekao je Rico Verhoeven.

Antonio Plazibat osvrnuo se na Ricovu izjavu nizom ‘storyja’ na Instagramu.

– Rico, gdje si moj najbolji prijatelju. Nisi impresioniran mojim nastupom. Nije me briga. No želim te pitati zašto se ne boriš protiv mene. Zašto se boriš protiv Hesdyja ako te nije impresionirao moj nastup? Jesi li se uplašio mojih glupih i snažnih udaraca? Obećavam, kad te nokautiram, nećeš se ustati – zaprijetio je Antonio Plazibat i nastavio:

– Želim reći kako su me tvoji posljednji nastupi jako impresionirali. Bili su odlično, remek-djela. Svi te prebijaju dok se ne umore ili ozlijede. Odličan posao i taktika.

No hrvatski borac nije ostao samo na tome.

– Upravo sam se sjetio tvog impresivnog nastupa protiv Badra Harija. Način na koji si primio lijevi ‘high kick’ u glavu, to je bilo impresivno. Kad sam to vidio, pomislio sam: ‘Gledaj taj prekrasni trenutak, kako Rico svojom glavom blokira ‘high kick’. Remek-djelo u rangu Da Vincija.

Odgovori

Back to top button