Boks

Thor se hvali tjelesnim izgledom: Nisam bio sto posto zadovoljan prehranom i treninzima

Nekada najsnažniji čovjek na svijetu Islanđanin Hafthór Björnsson ne tako davno imao je više od 200 kilograma.

Prije četiri godine pobijedio je World Strongest Men natjecanja, a svjetsku slavu donijela mu je uloga Gregora ‘The Mountain’ Cleganea u popularnoj hit seriji Igre prijestolja.

U to je vrijeme Thor imao 205 kilograma.

Danas se Björnsson može pohvaliti da je svoju tjelesnu masu spustio na 146 kilograma, a formu održava pravilnom prehranom i svakodnevnim treninzima.

Počeo je boksati i od siječnja prošle godine imao je četiri meča, prva dva su bila ekshibicijska meča, a sljedeća dva je pobijedio.

Posljednju borbu imao je u ožujku kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio svog ljutitog rivala s World Strongest Men natjecanja Eddieja Halla.

‘Tjelesna težina 146 kg. Nisam bio sto posto zadovoljan svojom prehranom i treninzima u posljednje vrijeme. I ja sam čovjek, pa imam razdoblja u kojima nisam sto posto usredotočen na ono što moram raditi’, napisao je Hafthór Björnsson u svojoj objavi na Instagramu i dodao:

‘To je čudno, jer sam posljednjih deset godina uvijek bio u potpunosti posvećen onime što radim i to me motiviralo. Uvijek imam neki cilj. Trenutačno toga nemam i zbog toga samo pomalo lijen.

Želja mu je boriti se protiv ‘najstrašnijeg čovjek na svijetu’ i Hallova prijatelja Martyna Forda.

– Želim nastaviti boksati, a moj sljedeći suparnik mogao bi biti Martyn Ford ili Mariusz Pudzianowski – kazao je nedavno Hafthór Björnsson.

Odgovori

Back to top button