MMA

Thiago Santos ističe kako Aleksandar Rakić ne zaslužuje velike mečeve: Dosadan je

Brazilac Thiago Santos je na UFC Fight Night 193 priredbi u Las Vegasu jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio sunarodnjaka Johnnyja Walkera (18-6).

Tim je trijumfom prekinuo niz poraz, izgubio je od Jona Jonesa, Glovera Teixeire, a u posljednjem meču u ožujku od njega je bio bolji i Aleksandar Rakić.

Nakon tog meča vukli su se repovi, jer su mnogi smatrali kako srpski borac s austrijskom putovnicom nije zaslužio tu pobjedu.

Thiago Santos još uvijek se ne može pomiriti s činjenicom da je izgubio borbu, ali revanš s Rakićem nije mu u prvom planu.

– Rakićeve borbe su dosadne – istaknuo je Thiago Santos, pa nastavio:

– Kaže kako je protiv mene imao laganu borbu, ali laže. U stvari, ja sam bio bolji. Izgubit će bude li se borio protiv Smitha. Rakićeve su borbe dosadne i nije mi drag. On ne zaslužuje velike mečeve. No Jiri Prochazka je drugačiji borac, želio bih se boriti protiv njega.

No ni meč između Thiaga Santosa i Johnnyja Walkera nije bio nešto posebno atraktivan. Nedostajali su potezi po kojima su brazilski borci poznati. A to je primijetio i Aleksandar Rakić koji je na Twitteru ostavio poruku…

‘U pravu si, bilo je dosadno razvaliti te (to se dogodili i s Johnnyjem i on je uzbudljiv borac). Tvoje vrijeme je prošlo’, napisao je Rakić, te poručio:

‘Dajte mi Prochazku ili nekog uzbudljivog borca’.

Odgovori

Back to top button