MMA

Stošić nakon uspješnog debija u KSW-u: Sada se želim samo boriti i do kraja godine osvojiti naslov

Darko Stošić je uspješno debitirao u najjačoj europskoj MMA organizaciji. Srpski borac je na KSW 59 priredbi u Lodzu pobijedio Poljaka Michala Wlodareka tehničkim nokautom u drugoj rundi.

– Sretan sam zbog takve pobjede i što sam dobi priliku nastupiti u najboljoj europskoj organizaciji. Baš mi je drago što sam dio nje – kazao je Darko Stošić i dodao:

– Wlodarek je agresivan borac koji ima snažne udarce. Dogovorio sam s trenerima da ćemo prvo vidjeti za kakvu se taktiku odlučio, pa ćemo onda izabrati način kako mu odgovoriti. Na sve sam bio spreman.

Pohvalio je svog suparnika koji mu je pružio pravi otpor te je istaknuo kako je pokušavao izbjegavati njegove udarce.

– Dobro se borim na podu i na nogama, a znao sam kako on nije dobar u hrvanju. Kad sam osjetio priliku borbu odvesti na pod to sam iskoristio, a potom i završio meč – podvukao je Darko Stošić.

Želja mu je do kraj godine napasti pojas KSW-ova prvaka.

– Godinu dana sam se odmarao i sada se želim samo boriti. Tražit ću šefa Martina da mi organizira novi meč što prije, jer želim do kraja godine osvojiti naslov – zaključio je Darko Stošić.

Srpski borac bi nakon impresivnog debija i sjajnog završetka protiv Wlodareka još jednom takvom pobjede mogao postati izazivač. Vodstvo KSW-a moglo bi mu dogovoriti okršaj protiv Michala Andryszaka ili Michala Kite.

Odgovori

Back to top button