MMA

Hrvatskom MMA treneru na KSW 59 priredbi ponuđena borba protiv Pudzianowskog!

Glavna borba KSW 59 priredbe trebala je biti između poljskog udarača Marisuza Pudzianowskog i Serignea Ousmanea Dije, no Senegalac je samo nekoliko sati uoči meča otkazao dvoboj zbog upale slijepog crijeva, te je završio u bolnici. Organizatori su bili u teškoj situaciji, jer su Marisuzu morali hitno pronaći novog suparnika kako priredba ne bi propala.

Angažirali su srpskog borca Nikolu Milanovića, koji je protiv Poljaka izdržao nešto više od minute. Naime, Pudzianowski je borbu završio tehničkim nokautom. No vodstvo KSW-a je prvo borbu ponudila bivšem hrvatskom MMA borcu Draženu Forgaču.

Trener zagrebačkog ATT-a i menadžer na priredbi u Lodzu je bio dio tima Darka Stošića. Forgač je u svojoj objavi na Instagramu objasnio zašto nije prihvatio KSW-ovu ponudu.

‘Organiziranje MMA evenata, a posebno matchmaking užasno je stresan i nepredvidiv posao. Još sam se jednom uvjerio u to dolaskom na KSW priredbu u Lodz, svega nekoliko sati prije same priredbe. Senegalski borac Serigne ‘Bombardier’ Ousmane Dia na sam dan priredbe završio je na operacijskom stolu zbog teške upale slijepog crijeva.
Nakon vrhunskog posla koji su odradili u promociji meča, KSW je odjednom stjeran pred zid. Teškaš u treningu (neću ga imenovati) je bio u hotelu, odbija borbu. Pudzian mora u kavez pod svaku cijenu.

Tada se događa nešto nevjerojatno. Nakon osam godina izvan mečeva ponuđen mi je meč protiv najveće KSW zvijezde u glavnoj borbi večeri. Gospoda ne pričaju o novcu, ali reći ću samo da se radi o višegodišnjem iznosu prosječne hrvatske plaće.

Imao sam dvije opcije… Uzeti novac, ući potpuno nespreman u meč i pogaziti sve o čemu pričam svojim borcima ili se držati svojih načela. Iako su mi iz KSW-a govorili da nemaju drugu opciju, znao sam da je Nikola spreman uzeti borbu. Da zbilja nisu imali drugo rješenje morao bih uzeti meč jer je ulog bio puno veći od te borbe i u pitanju je bilo održavanje eventa, napisao je Dražen Forgač na Instagramu.

U drugoj objavi Forgač se pohvalio kako je iza njega bio vrlo uspješan tjedan…

Odgovori

Back to top button