MMA

Račić: Naslušao sam se priča kako su moji mečevi dosadni, pa sam prihvatio njegov stil borbe

Antun Račić nije uspio obraniti pojas KSW-ova prvaka u bantam kategoriji. Hrvatski MMA borac je na KSW 59 priredbi nakon uzbudljivih pet rundi punih akcije izgubio protiv Poljaka Sebastiana Przybysza jednoglasnom odlukom sudaca. Poljski borac je tako uzvratio Antun za poraz u prosincu 2018. godine. Račić je nakon meča od Sebastiana zatražio revanš.

– On je sada prvak i drago mi je zbog njega, jer je odličan momak. Vjerujem da će mi dati priliku i da ćemo imati trilogiju – kazao je Antun Račić.

Naš je borac prihvatio otvorenu borbu i neprestano izmjenjivao udarce s Poljakom. Je li pogriješio u odabiru taktike?

– Naslušao sam se priča kako su moji mečevi dosadni. Razmišljao sam prihvatiti rizik i odlučio pokazati nešto više. Nadam se da sam u tome uspio – kazao je Antun Račić i dodao:

– Prihvatio sam Sebastianov stil borbe i mislim da sam mu priuštio težak meč. On voli takav način borbe, a ja sam išao na rušenja.

Hrvatski borac jasno je dao do znanja gdje želi nastaviti karijeru.

– Mislim kako to nije bila moja posljednja borba na ugovoru, još imam dva meča. Nadam se da je KSW zadovoljan mojim nastupima i vjerujem u novu priliku – istaknuo je Antun Račić i zaključio:

– I ovaj put sam nešto novo naučio što će mi dati još više motivacije. Sad se želim vratiti kući i razmisliti o idućoj borbi. Pojas prvaka želim vratiti u Hrvatsku.

Odgovori

Back to top button