MMA

Stipe Miočić sudjeluje u promociji borbe Youtubera Jake Paula, MMA fanovi ljutiti na UFC-ova borca

YouTube zvijezda Jake Paul uskoro ponovno ulazi u ring, a suparnik će mu 29. kolovoza biti bivši UFC-ov borac Tyron Woodley. Prije nekoliko dana još su jednom najavili svoj boksački okršaj, a borba je dogovorena u kategoriji do 86 kilograma.

A u promotivnu kampanju Paulove sljedeće borbe uključio se donedavni UFC-ov prvak teške kategorije Stipe Miočić. Američko-hrvatski MMA borac i braća Paul su iz Clevelanda, pa se i Stipe uključio u promociju Jakeove četvrte profesionalne borbe.

– Jake je mnogo napredovao i dalje napreduje, sve je bolji. Na početku to nije bilo tako dobro, ali vidite što sad radi. Izgleda poput profesionalca i zna što radi – istaknuo je Stipe Miočić, te je otkrio što misli o Tyronu Woodleyju.

– Ma i Woodley sjajno trenira već duže vrijeme. Mislim da će biti teška borba, ljudi bi se mogli iznenaditi.

Stipe je nahvalio oba borca, ali nije se želio upustiti u prognozu ishoda meča.

– Jako sam loš u prognozama zato se i ne kladim. Obično izgubio onaj na kojeg se kladim – podvukao je Stipe Miočić.

Čini se kako su Stipe i Jake postali dobri prijatelji. Dosta vremena su proveli zajedno, podijelili nekoliko zajedničkih fotografija i storyja na Instagramu.

Mnogi MMA fanovi su u porukama zamjerili Miočiću što se uključio u promociju Paulove borbe.

Jake je u tri dosadašnja meča pobijedio kolegu Youtubera AnEsonGiba, bivšu NBA zvijezdu Natea Robinsona i nekadašnjeg MMA borca Bena Askrena.

Odgovori

Back to top button