MMA

Stipe Miočić ističe kako je Fury favorit protiv Ngannoua, ali se u borbi može svašta dogoditi

Američko-hrvatski borac Stipe Miočić se u studenom, nakon više od dvije i pol godine pauze, vraća u oktogon na UFC 295 priredbi u Madison Square Gardenu.

Vatrogasac iz Clevelanda bori se protiv prvaka Jona Jonesa za naslov teške kategorije najveće svjetske MMA organizacije.

A Stipe je svoju posljednju borbu imao u ožujku 2021. kada je nokautom u drugoj rundi izgubio protiv Francisa Ngannoua.

U nedavnom intervjuu se prisjetio tih dana…

– Vratio sam se doma, uživao u životu i brinuo se za obitelj. Onda se u kolovozu rodio sin i to mi je mnogo pomoglo da ne razmišljam o ničem drugom – kazao je Stipe Miočić, te dodao kako nije bježao od eventualnog trećeg okršaja protiv Kamerunca:

– Želio sam revanš protiv Ngannoua, ali to se nije dogodilo. Ali on se sada bavi boljim stvarima, dogovorio je boksački meč protiv Tysona Furyja i dobro će zaraditi.

Miočić je u dva okršaja protiv kamerunskog udarača osjetio Francisovu snagu, pa može procijeniti kakve šanse ima Ngannou u meču protiv WBC-ova prvaka Tysona Furyja.

– Pred Ngannouom je teška borba, ali on ima snagu. Bit će to dobar meč. Fury je favorit, ali se u borbi može svašta dogoditi. Francis zamahuje divljački i snažno udara – podvukao je Stipe Miočić.

Odgovori

Back to top button