MMA

Sonnen: McGregor je dobio velike batine, a traži još jednu borbu

Conor McGregor je ove godine dvaput izgubio protiv Dustina Poiriera. Prvi put u siječnju nokautom sredinom druge runde, te prošlog vikenda na UFC 264 priredbi kada je slomio nogu krajem prve runde i nije mogao nastaviti borbu.

Slomio je goljeničnu kost, prevezen je u bolnicu, te je tri sata proveo na operaciji. Sada ga čeka malo duža pauza. Conor je nakon meča izjavio kako je Dustin imao sreće te je zatražio i četvrtu borbu. Poirier je prijedlog prihvatio.

A mnogu su ostali razočarani s onim što je Irac pokazao u tih pet minuta. Nekadašnji MMA borac, a danas promotor Chael Sonnen smatra kako je UFC-ova zvijezda dobila strašne batine.

– Conor traži četvrtu borbu protiv Dustina. Je li on zna kako time ne poštuje suparnika? Želite li četvrtu borbu zbog zarade i medijske pažnje to je u redu, ali ako to radite iz sportskih razloga, onda toga nema – kazao je Chael Sonnen i dodao:

– Ono što se dogodilo u prvoj rundi bilo je prebijanje i to se rijetko viđa. Dvojica od trojice sudaca bodovali su u korist Poiriera 10-8. Znate li što to znači?

Nekadašnji UFC-ov prvak srednje kategorije misli kako se njihov četvrti dvoboj neće dogovoriti.

– McGregor je dobio velike batine, pa se na kraju sam polomio. Vjerujem da poslije ovoga neće dobiti revanš – zaključio je Chael Sonnen.

Odgovori

Back to top button