MMA

Sean O‘Malley vjeruje kako može dosegnuti Conorov zvjezdani status

Mnogi su u Seanu O‘Malleyju vidjeli ogroman borilački potencijal, pa i UFC-ov predsjednik Dana White koji ga je 2017. doveo u promociju.

Šest godina kasnije stigao je na tron bantam kategorije.

O‘Malley je prošlog vikenda na UFC 292 priredbe u Bostonu prekidom u drugoj rundi pobijedio Aljamaina Sterlinga i osvojio pojas prvaka.

A Sean je 2017. uoči svog nastupa na Dana White‘s Contender Series turniru izjavio kako će biti veća zvijezda od Conora McGregora.

Slavni Irac je zanimljiv gdje god se pojavi, te privlači ogromnu pažnju fanova i medija.

– Sjećam se te izjave, kada sam govorio da ću biti veći od Conora McGregora. Mnogi su me kritizirali zbog toga, a javilo se i mnogo hejtera putem društvenih mreža. Ali ja sam tada stvarno tako razmišljao. Znao sam da moram nastaviti raditi i trenirati. Sjajni nastupi i nokauti dovest će me do vrha – kazao je Sean O‘Malley i dodao:

– Sada moram braniti naslov, a još jedan nokaut bi stvarno dobro došao i pomogao mi na putu do zvjezdanog statusa. Prelazak u višu kategoriju također, no trenutačno mi nije želja boriti se protiv Alexandra Volkanovskog. Nadam se da će se on boriti protiv Ilije Topurije. No bude li Ilia pobijedio onda bih volio prijeći u perolaku kategoriju. Volio bih se boriti protiv Topurije. A zanima me i boksački meč s Gervontom Davisom.

Odgovori

Back to top button