MMA

Sean Brady vjeruje kako ga Khamzat Chimaev ne može pobijediti

Neporaženi američki MMA borac Sean Brady (15-0) prošle se godine nenadano našao u problemima kada je zbog infekcije stopala do koje je došlo nakon posjekotine završio u bolnici.

– Mislio sam da ću ostati bez stopala. Svi smo bili jako uplašeni. Srećom, sve je dobro prošlo, nevjerojatno sam sretan i uzbuđen uoči nove borbe – kazao je Sean Brady u studenom prošle godine uoči okršaja protiv Michaela Chiese kojeg je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca.

Jedan od perspektivnijih UFC-ovih velteraša želi novu borbu, te smatra kako bi Stephen Thompson mogao biti zanimljiv protivnik, ali u to ne vjeruje previše.

Naime, Wonderboy je posljednja dva meča izgubio protiv Belala Muhammada i Gilberta Burnsa, te sigurno ne želi boriti protiv još jednog odličnog grapplera.

– Volio bih se boriti protiv Belala Muhammada, a mogao bi to biti i Jorge Masvidal. Kada njih prođem, onda bi na red mogao doći Gilbert Burns kojeg jako poštujem – kazao je Sean Brady, te otkrio što misli o Khamzatu Chimaevu:

– Mnogi omalovažavaju njegove vještine jer je imao težak meč protiv Burnsa. Razvalio je nekoliko boraca koji nisu toliko u dobri kao Gilbert. Khamzat je izgledao sjajno. Bio je na 11. mjestu izazivača i pobijedio je drugorangiranog borca. Bio je odličan, pobijedio bi većinu boraca u kategoriji, ali mene ne bi mogao svladati. Sve ću ih pobijediti, Khamzat i ja idemo k vrhu. A tamo ćemo se sigurno susresti.

Odgovori

Back to top button