MMA

Rozenstruik ne želi da se Miočić i Jones bore za privremeni naslov: To je nepravedno prema ostalima

Mjesecima su kružile glasine kako bi UFC mogao organizirati borbu za privremenog prvaka teške kategorije nakon što je Francis Ngannou završio na operaciji koljena te ga čeka i nešto dulji oporavak.

A pored toga Kamerunac još nije potpisao novi ugovor s promocijom.

U tom meču za privremeni pojas borili bi se bivši prvaci Stipe Miočić i Jon Jones, kojem bi to bila prva borba u teškoj kategoriji.

No neki borci smatraju kako bi to bilo nepravedno prema ostatku divizije, barem tako razmišlja Jairzinho Rozenstruik.

– Trenutačno me ne zanima borba protiv prvaka jer je ozlijeđen. No brine me ono što će se dogoditi, meč za privremeni pojas prvaka. I tko će se boriti za privremeni naslov, neka imena stalno se spominju, a ja se s time ne slažem. Postoje i drugi borci koji čitavu diviziju čine aktualnom – istaknuo je Jairzinho Rozenstruik i dodao:

– A oni žele organizirati borbu između Stipe Miočića i Jona Jonesa. To je nepravedno u odnosu na ostale borce u teškoj kategoriji. Svi se borimo i svi bismo trebali dobiti priliku. Mislim da bi Curtis Blaydes svakako trebao dobiti mjesto u tom meču. Ne znam protiv koga bi se mogao boriti, ali on je zadnje dvije borbe pobijedio.

Curtis Blaydes je izborio šest pobjeda u zadnjih sedam mečeva, a izgubio je u veljači prošle godine protiv Derricka Lewisa.

Potom je pobijedio Jairzinha Rozenstruika, a u ožujku je prekidom u drugoj rundi bio bolji od Chrisa Daukausa.

Odgovori

Back to top button