MMA

Ronda Rousey poručila Conoru McGregoru: ‘UFC može biti sretan što te ima‘

Conor McGregor je bio poprilično bijesan nakon što se teško ozlijedio krajem prve runde UFC 264 priredbe u Las Vegasu. Irski MMA borac više nije mogao nastaviti meč protiv Dustina Poiriera, te je Amerikanac pobijedio u trilogiji te sada u međusobnim dvobojima vodi s 2-1.

Teško je Conor prihvatio poraz, te je nije birao riječi dok je vrijeđao Dustina i njegovu suprugu Jolie. U tom izljevu bijesa čak im je zaprijetio i smrću.

Mnogi su bili šokirani takvim ponašanjem, ali ima i onih koji su podržali McGregora. Među njima je i bivša UFC-ova zvijezda Ronda Rousey. Nakon borbe mu je na Twitteru ostavila poruku, na koju je Conor odgovorio.

‘Oduševilo me to što si posrnuo, i odmah krenuo promovirati svoju sljedeću borbu. Ja sigurno ne bih bila mentalno sposobna učiniti tako nešto. Drugi borci, UFC i mediji mogu biti sretni što te imaju’, napisala je slavna borkinja, a McGregor se zahvalio na poruci.

Ronda Rousey nije voljela gubiti, nakon poraza od Holly Holm i Amande Nunes, znala se povući i tjednima izbjegavala medije.

A ništa nije htjela objavljivati ni na društvenim mrežama, bez obzira na to što je imala mnogo pratitelja i bila je među najpraćenijim osobama u UFC-u.

U međuvremenu predsjednik najjače svjetske MMA organizacije Dana White najavio je novi uzvrat.

– Dustin se sada bori za naslov, a kada se Conor oporavi, pretpostavljam da ćemo napraviti još jedan revanš – kazao je Dana White.

Odgovori

Back to top button