MMA

Roberto Soldić objavio gdje nastavlja karijeru

Najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić je tijekom gostovanja u emisiji The MMA Hour kod Ariela Helwanija otkrio gdje nastavlja karijeru.

RoboCop je napustio KSW, te će karijeru nastaviti u singapurskoj One Championship promociji.

U KSW-u su mu navodno nudili milijun eura za produljenje ugovora za barem još četiri borbe, dok mu je UFC nudio ugovor prema kojem bi imao pravo napasti pojas već u trećoj borbi.

– Nisam mogao reći ne. Odabrao sam One Championship jer je to najveća borilačka organizacija na svijetu, tamo ću imati priliku boriti se u MMA-u, boksu, kikboksu, Muay Thaiju… – rekao je Roberto Soldić i dodao:

– Kad sam vidio kakvo je ozračje u Singapuru i kako se čelnici ponašaju prema borcima, morao sam prihvatiti ponudu.

Predsjednik ONE Championshipa Chatri Sityodtong dao mu je najbolju ponudu, a želja mu je boriti se kickboxingu, muay thaiju…

– Želim biti prvak u različitim sportovima. Pokušat ću uzeti naslov prvaka u MMA-u, kikboksu, u svemu u čemu mogu. To mi je cilj – ističe Roberto i nastavlja:

– Hoću biti jedinstven borac, a One Championship mi nudi priliku biti nešto posebno u tom sportu. Želim ispisati povijest borilačkog sporta.

Hrvatski borac se osvrnuo na sve ponude koje dobio.

– Dobio sam dosta ponuda KSW, UFC…, ali to što mi je ponudio One Championship – to se ne odbija – naglasio je Roberto Soldić i podvukao:

– One Championship mi nudi mnogo više opcija od drugih promocija. Ponuda UFC-a je bila dobra, ali dobio sam ponudu najveće borilačke organizacije i nisam mogao reći ne. KSW? Tamo sam sve počistio.

Soldić je zadnjih pet godina proveo u KSW-u, te je vlasnik dva pojasa prvaka – u velter i srednjoj kategoriji.

Odgovori

Back to top button