Ostalo

VIDEO Iranski Hulk nije izdržao ni rundu u svom boksačkom debiju protiv Titana

Iranski Hulk neće po dobrom pamtiti svoj debi u boksačkom ringu. Poznati snagator Sajad Gharibi boksao je protiv Djumanova Almata Bakitoviča, poznatog kao Kazahstanski Titan.

Hulk ništa nije pokazao od boksačkih vještina, pa osjetna razlika u težini nije predstavljala problem za njegovog protivnika, koji je strpljivo čekao prilike i pogađao. Udarci iranskog snagatora uglavnom su odlazili u prazno.

Obojica su u ring izašli u majicama kako ne bi pokazali koliko su nespremni došli na obračun. A čini se kako je Iranac bio više zapušten, jer je već nakon minute tražio odmor.

A onda se zaletio na svog protivnika u nadi kako bi ga jednim udarcem poslao u nokdaun, no Titan je vješto izbjegao njegov pokušaj.

Bakitovič je barem nešto pokazao, dok je Gharibi potpuno podbacio.

A onda je Kazahstanski Titan ušao u seriju udaraca koje Hulk nije mogao izdržati, krenuo leđa i sudac je prekinuo borbu.

Svje je bilo gotovo već u prvoj rundi!

‘Samo nekoliko udaraca Titana natjeralo je Hulka da hripa oko ringa i okrene leđa protivniku’, pišu engleski mediji.

Iranac se u travnju trebao boriti protiv bodybuildera i glumca Martyna Forda, te se stječe dojam da je još i dobro prošao.

Kada se pogledaju snimke s meča između Hulka i Gorile, tko zna kako je mogao završiti u okršaju s Fordom.

Tada se na sučeljavanju mogla primijetiti fizičku razliku između Forda i Gharibija. Hulk je izgledao ‘ispuhano’.

Razlika u visini i formi je bila očita, a i Ford je na društvenim mrežama komentirao kako Iranski Hulk u stvarnosti izgleda posve drugačije. Bio je potpuno u pravu.

Pogledajte kako je prošlo vaganje uoči meča, te kako su se Hulk i Titan pokušali međusobno obračunati prije ulaska u ring.

Odgovori

Back to top button