MMA

Rakić ne želi podcijeniti sljedećeg protivnika: Blachowicz će biti posebno motiviran

Aleksandar Rakić ima priliku 26. ožujka sljedeće godine osigurati mjesto izazivača za naslov UFC-ove poluteške kategorije.

Srpski borac s austrijskom putovnicom bori se protiv bivšeg prvaka Jana Blachowicza, koji je krajem listopada izgubio protiv Glovera Teixeire.

Brazilsko-američki borac će pojas prvaka braniti protiv Čeha Jirija Prochazke, dok će pobjednik dvoboja Rakić – Blachowicz, vjerojatno biti sljedeći izazivač. Rakića je Janov poraz protiv Teixeire iznenadio:

– Za mene je bio favorit, no Glover je obavio sjajan posao. To mu je bila posljednja prilika u karijeri i bio je najbolji. Napadao je kao Mike Tyson i stalno je pritiskao protivnika, nekoliko puta snažno udario pa išao na rušenje. Sjajno je kontrolirao borbu i onda uvjerljivo stigao do pobjede.

Srpski borac ne želi podcijeniti bivšeg prvaka.

– Pobijedio je Israela Adesanyu i imao još nekoliko dobrih borbi u UFC-u. Možda to jednostavno nije bila njegova večer. Očekujem kako će protiv mene biti posebno motiviran. Težak je protivnik, no ja sam na vrhuncu karijere i osjećam se odlično – kazao je Aleksandar Rakić.

Borba između Aleksandra Rakića i Jana Blachowicza uvrštena je na UFC Fight Night 207 priredbu koja će se održati u Columbusu.

Odgovori

Back to top button