MMA

Rafael Fiziev nije bio Khabibov fan zbog različitog stila borbe

Kirgistanski MMA borac Rafael Fiziev (10-1) ponovno je oduševio svojim nastupom i pokazao kako bi se uskoro mogao umiješati među najbolje UFC-ove borce lake kategorije.

Fiziev je na nedavnoj UFC 265 priredbi jednoglasnom odlukom sudaca svladao Bobbyja Greena, a za svoj nastup zaradio je bonus za najbolju borbu.

Kirgistancu je to bila četvrta pobjeda u nizu. Jedini poraz imao je u debiju za najjaču svjetsku MMA organizaciju protiv Magomeda Mustafaeva kada je izgubio tehničkim nokautom u 1. rundi.

Rafael je u MMA stigao iz kickboxinga i muay thaija. Nedavno je izjavio kako nije bio fan Khabiba Nurmagomedova zbog njegovih dosadnih borbi.

– Nikad nisam bio njegov fan zbog različitog stila borbe. Ja sam udarač, a Khabib je hrvač i to jako dobar hrvač. Ako znate hrvati kao on onda svakoga možete pobijediti – rekao je Rafael Fiziev i dodao:

– No meni se takav način borbe ne sviđa. Ne volim mečeve kao što je to bilo između Islama Makhacheva i Drewa Dobera. U tri runde je bilo samo hrvanja i ništa drugo. Islam je pobijedio prekidom, ali to je bila dosadna borba.

Odgovori

Back to top button