MMA

Rafael dos Anjos želi McGregoru brzi oporavak te mu poručio: Sada si to okusio

Bivši UFC-ov prvak lake kategorije Rafael dos Anjos je na UFC 264 priredbi bio pričuva za glavnu borbu između Conora McGregora i Dustin Poirier. Brazilski borac uskočio bi kao zamjena da je netko od boraca morao otkazati meč. Dos Anjos se protiv McGregora trebao boriti 2016., ali je zbog ozljede stopala desetak dana uoči priredbe morao otkazati borbu.

Tada je irska zvijezda optužila Dos Anjosa da se povukao zbog sitne ozljede. Brazilac se dobro sjeća tog vremena, a sada kao da je pronašao malo zadovoljstva.

Naime, na Twitteru je objavio fotografiju Conorove slomljene noge i napisao kako se samo radi o natučenom stopalu. Poslije je objasnio zašto je to učinio.

– Želim Conoru brzi oporavak, ali to sam morao učiniti. Ljudi me još uvijek ismijavaju zbog ozljede uoči borbe s Conorom i to me jako smeta. To nije bilo ruganje Conoru i tome što se dogodilo. Samo sam želio pokazati kako je to borilački sport te se takve ozljede događaju i na treninzima, a ne samo u borbi – kazao je Rafael dos Anjos i dodao:

– Šest tjedana sam bio u gipsu, a on mi se rugao. Svi njegovi fanovi me ismijavaju zbog toga. Sada je to okusio. Čak me i uoči vaganja za prošlu priredbu optužio da sam otkazao borbu zbog bolnog i natečenog stopala. Rekao je i da će Dustin napustiti kavez na nosilima, a to se dogodilo njemu. Želim mu brz oporavak. No mnogo priča i dobio je ono što zaslužuje.

Brazilski borac nije bio impresioniran Conorovim ulaskom u meč i onome što je pokazao u prvoj rundi.

– Izgledalo bi to daleko lošije po njega da smo se kojim slučajem borili nas dvojica. Moje su vještine u parteru daleko jače od Dustinovih i bilo bi to drukčije. Conor je izgledao nespretno i sitno, kao neki mali dječak. Uništio bih ga – prisnažio je Rafael dos Anjos.

Odgovori

Back to top button