MMA

Priredba koju su predvodili McGregor i Poirier postigla drugu najveću prodaju PPV prijenosa

Posljednja UFC-ova priredba održana u rekordno brzo rasprodanoj T-Mobile Areni u Las Vegasu postigla je drugu najveću prodaju prijenosa u povijesti najjače svjetske MMA organizacije. Priredbu je predvodila trilogija između Conora McGregora i Dustina Poiriera, koju je irska UFC-ova zvijezda morala predati na kraju prve runde.

Naime, McGregor je slomio nogu. Kao što se i očekivali njihov okršaj privukao je mnogo znatiželjnika koji su priredbu pratili putem malih ekrana, a kupljeno je 1,8 milijuna PPV prijenosa. Najviše PPV prijenos kupljenom je preko ESPN+ servisa.

Tako je UFC 264 postala druga financijski najuspješnija priredba u povijesti najjače MMA organizacije iz UFC 229 (2,4 milijuna) koju je predvodila borba između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova.

Za njom slijede priredba u siječnju koju su predvodili također McGregor i Poirier, te UFC 202 na kojoj je glavna borba bila između Conora i Natea Diaza, na obje je prodano 1,6 milijuna PPV prijenosa.

Vodstvo UFC-a sigurno trlja ruke, pa ne čudi što je odmah nakon meča Dana White najavio i četvrti okršaj između McGregora i Poiriera.

A tada bi rekord po prodanim PPV prijenosima moga biti srušen, pogotovo bude li Poirier brani pojas UFC-ova prvaka lake kategorije.

Odgovori

Back to top button