MMA

Khabib Nurmagomedov imao priliku boriti se protiv Georgesa St-Pierrea, ali je odbio ponudu

Bivši UFC-ov prvak Khabib Nurmagomedov dobio je izdašnu ponudu za borbu protiv Georgesa St-Pierrea, ali je nije želio prihvatiti, otkrio je poznati menadžer brojnih MMA boraca Ali Abdelaziz.

Neporaženi Dagestanac je lani obranio naslov pobjedom protiv Justina Gaethjea, a potom je objavio kraj karijere. Obećao je majici da se više neće vraćati borbama i toga se drže.

– Dobio sam poruku od Ali Abdelaziza u kojoj je pisalo: ‘Hej, Georges St-Pierre želi borbu protiv tebe’, a ja sam mu odgovorio: ‘Što želiš od mene čuti, ja sam gotov s borbama. I GSP je također završio. Ostavite legendu, on ima 40 godina i ne razumijem zašto se mora boriti. Ima dovoljno novca. Ja sam s borbama završio – kazao je Khabib Nurmagomedov.

Šef UFC-a Dana White nekoliko je mjeseci pokušavao nagovoriti Khabiba na povratak, ali u tome nije uspio. Dagestanac ima 29 pobjeda, te je tri puta obranio naslov UFC-ova prvaka lake kategorije.

– Imam 32 godine i ljudi će još godinama pričati kako se trebam vratiti borbama. Većina MMA boraca dosegne svoj vrhunac kada napune 37 ili 38 godina – istaknuo je Khabib Nurmagomedov.

Neporaženi Dagestanac je prije nekoliko mjeseci na temu svog povratka spomenuo kako ga jedino borba protiv Georgesa St-Pierrea može vratiti, no očito nije tako.

– Nema tog borca zbog koga bih se mogao vratiti u oktogon. No kada netko izgovori Georges St-Pierre, tada bih istog trenutka najradije ustao i otrčao deset kilometara. Taj me borac strašno – podvukao je Khabib Nurmagomedov.

Odgovori

Back to top button