MMA

Pogledajte sjajnu najavu KSW 63 priredbe i Soldićeve borbe protiv Kincla: Promijenit ću ti život

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić (18-3) na KSW 63 priredbi koja će se 4. rujna održati u Varšavi branit će pojas prvaka velter kategorije protiv Čeha Patrika Kincla (24-9). To će našem Robocopu biti druga obrana naslova.

Najjača europska MMA organizacija je fantastičnim videom najavila njihovu borbu.

Voditelj na televiziji upozorava građane kako je iz zatvora pobjegao opasni kriminalac Roberto Soldić. On izdržava kaznu zbog pet ubojstava, a koja se odnose na njegove pobjede nokautom u KSW-u.

Kincl se u videu nalazi u ulozi inspektora koji ispituje Soldića. Hrvatski borac mu pojašnjava kako je počinio ‘zločine’ te mu na kraju poručuje:

– Vjeruj mi, promijenit ću ti život.

Soldić je posljednji nastup imao u studenom prošle godine kada je debitirao u srednjoj kategoriji pobjedom protiv Michala Materle. Naš je borac slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Češki borac je posljednju borbu imao u lipnju kada je tehničkim nokautom u drugoj rundi nadjačao je Tomasza Romanowskog, bila mu je to peta pobjeda u nizu.

Na istoj priredbi Antun Račić (25-9-1) se bori protiv Poljaka Jakuba Wiklacza (11-3-1), a Aleksandar Rakas (16-8) će snage odmjeriti protiv također poljskog borca Tomasza Romanowskog (13-8).

Sara Luzar Smajić (2-1) se u svom debiju za KSW bori protiv također debitantkinje Španjolke Aitane Alvarez (1-0).

Nastupit će i srpski borac Darko Stošić, a borit će se protiv Poljaka Michala Andrzyszaka (22-9).

Odgovori

Back to top button