MMA

Pjotr Jan ističe kako ga prvak izbjegava: Sterling se ne želi boriti protiv mene

Ruski MMA borac Pjotr Jan će se 30. listopada na UFC 267 priredbi u Abu Dhabiju umjesto protiv prvaka Aljamaina Sterlinga boriti s Coryjem Sandhagenom za privremeni naslov.

Naime, prvak bantam kategorije otkazao je dvoboj jer još uvijek osjeća posljedice operacije vrata.

– To me uopće nije iznenadilo, mogao sam i pretpostaviti da će se to dogoditi. On se ne želi još jednom boriti protiv mene. Zapravo me i nije briga za Sterlinga. Samo želim vratiti pojas. Nemam namjeru čekati nekoga tko se očito ne želi boriti protiv mene – kazao je Pjotr Jan.

Sandhagen je uskočio kao zamjena nakon što je u srpnju izgubio protiv TJ Dillashawa, koji je osigurao mjesto izazivača za titulu.

– Cory nije bio prvi kojem su ponudili borbu, ali vjerujem da je bio najbolji izbor. No meni je svejedno protiv koga se borim – istaknuo je Pjotr Jan, te dodao kako je UFC već trebao Sterlingu oduzeti pojas:

– To je treba biti borba za pojas prvaka. Sterling je znao da u listopadu neće biti spreman braniti naslov. I cijelo je vrijeme govorio kako će biti spreman za obranu pojasa prvaka kako mu ga ne bi oduzeli. Potpisao je ugovor, premda je znao da se neće boriti. Sad kaže da kako se treba oporavljati 12 do 18 mjeseci, što to nije znao odmah nakon operacije.

Odgovori

Back to top button