MMA

Paul Felder osudio Conorovo ponašanje: To što je napravio bilo je odvratno

Conor McGregor se teško ozlijedio krajem prve runde protiv Dustina Poiriera u glavnoj borbi UFC 264 priredbe koja se prošlog vikenda održala u Las Vegasu. Nakon što više nije mogao nastaviti meč Irac je naslonjen na ogradu ostao sjediti u oktogonu te nije prestajao vrijeđati i prijetiti svom suparniku i njegovoj supruzi Jolie.

Čak je i nešto kasnije objavio prijeteću poruku na društvenim mreža te je ubrzo obrisao. Nekadašnji UFC-ov borac, a danas komentator Paul Felder razočaran je takvim Conorovim ponašanjem.

– Noga ti je slomljena i ništa ne možeš učiniti, na pola si puta do dna i prijetiš kako ćeš nekoga ubiti. Pa Dustin te upravo izdominirao drugi put za redom. Mogao se zaletjeti i udariti te nogom u usta, izbiti sve zube i ostaviti te mrtvog na podu. Našao si se u položaju gdje te netko mogao ubiti – istaknuo je Paul Felder i dodao:

– Dustin je mogao napasti Conora koji je na podu sa slomljenom nogom. Možda mu to osiguranje ne bi dopustilo, progutao je sve što je Conor izgovorio, te zadržao mirnoću i uzdignutu glavu, ma to je impresivno. To je nasilan sport i naš je posao prebiti jedan drugog. No nije cilj nekoga ubiti. I ne spominje se obitelj. Ostavi se toga ili napusti oktogon da te tamo više nikada ne vidim.

Dana White je najavio četvrtu borbu između McGregora i Poiriera, ali Felder smatra kako Conorovo ponašanje nije primjeren način promocije mogućeg novog okršaja.

– To nije ulična borba niti pitanje života ili smrti. U boksu i MMA-u može doći do ozljeda koje mogu uzrokovati smrt. A samo kada se to spomene je odvratno, to sam rekao već milijun puta. To što je Conor napravio bilo je odvratno – podvukao je Paul Felder.

Odgovori

Back to top button