MMA

Michael Bisping poručio Conoru McGregoru da otpusti trenera

Conor McGregor je na UFC 264 priredbi koja se prošlog vikenda održala u Las Vegasu izgubio treći međusobni dvoboj protiv Dustina Poiriera. Irski borac morao je predati meč nakon što se krajem prve runde teško ozlijedio. Nakon operacije koja je trajala tri sata Conor čeka nešto duži oporavak.

A mnogi su primijetili kako McGregor nije bio baš uvjerljiv na početku meča protiv Diamonda.

Bivši UFC-ov prvak Michael Bisping smatra kako bi Irac trebao razmisliti hoće li nastaviti suradnju sa svojim trenerom Johnom Kavanaghom koji je nakon borbe izjavi kako je Conor bio fantastičan te da bi u drugoj rundi meč odveo na svoju stranu.

– Conorov trener John Kavanagh je izjavio kako ništa nije primijetio što bi ga zabrinulo, te je istaknuo kako je vjerovao da će McGregor pobijediti nokautom. Ako je to istina, onda bi Conor odmah trebao otpustiti trenera – kazao je Bisping, te poručio Ircu:

– Sve u svemu izgledalo je zabrinjavajuće, na podu si i bio si izdominiran. Suci su rundu bodovali 10-8 za Dustina, a to zabrinjava. Nikako ne želiš da te netko prebije, a to se ovaj put dogodilo.

Bisping vjeruje kako bi McGregor već u drugoj rundi imao velikih problema.

– Nemaš sreće kada slomiš nogu, ali u kojem bi smjeru borba krenula da se to nije dogodilo. Mislim kako Conor ne bi imao šanse za preokret, a pogotovo da stigne do pobjede u drugoj rundi. McGregor je uvijek bio najbolji u prvoj rundi, a sada to nije bilo tako. Taj njegov nastup što je pokazao na početku meča nije bio ni približno dobar – podvukao je Michael Bisping.

Odgovori

Back to top button