MMA

Paige VanZant: Kada sam to rekla suprugu znala sam da nije istine

Nekadašnja UFC-ova zvijezda Paige VanZant izgubila je u svom debiju u Bare Knuckle Fighting Championshipu protiv Britain Hart. Popularna američka MMA borkinja je na Knucklemania priredbi u Miamiju izgubila od sunarodnjakinje jednoglasnom odlukom sudaca. Obje su imale podjednak broj udaraca, ali je Britain bila aktivnija i bolje je boksala.

I Paige će morati poboljšati svoju boksačku tehniku kako bi bila mnogo bolja u sljedećim nastupima u BKFC-u. Atraktivna borkinja se nakon poraza javila fanovima te ocijenila svoj debi. Otkrila je i o čemu je razmišljala uoči borbe…

‘Najveći test hrabrosti je suočavanje s porazom bez da izgubiš srce. Prošle noći rekla sam svom suprugu da se više ne želim boriti. No, čim su te riječi napustile moja usta znala da to nije istina.

Ja sam borac i to je ono kako živim. Gubitnici se predaju nakon što padnu, pobjednici nastavljaju dok ne uspiju. Ova borba za mene je bila škola i iskustvo.Tajming i distanca je nešto što tek moram na pravi način upoznati.

No, osjetila sam dobro posljednju rundu, bila je to moja najbolja runda i bit će mi temelj na kojem ću nastaviti. Sretna sam što nastupam za najbolji tim na svijetu i poradit ćemo na mojim pogreškama.

Hvala suparnici na borbi i čestitam joj na pobjedi. Vjerujem kako ćemo se ponovno sresti’, napisala je Paige VanZant u svojoj objavi na Instagramu.

Sretna sam što nastupam za najbolji tim na svijetu i poradit ćemo na mojim pogreškama, kazala je Paige

Odgovori

Back to top button