MMA

Eddie Alvarez istaknuo sjajnu Poirierovu taktiku u pobjedi protiv McGregora: Odlično je to radio

Fantastična pobjeda Dustina Poiriera protiv Conora McGregora na UFC 257 priredbi, koja se prije dva tjedna održala u Abu Dhabiju, još je uvijek tema u MMA krugovima. Bivši UFC-ov prvak Eddie Alvarez borio se protiv oba borca te je iznio zanimljivu analizu tog okršaja.

– Dustin je koristio kratke sprintove kakve inače radi. Baš sam o tome razmišljao uoči borbe kako bi to bilo najbolje protiv Conora. A da je Dustin dao prostor Conoru, u kojem se mogao opustiti i kreirati svoje stvari, imao bi lošu noć – kazao je Eddie Alvarez i dodao:

– Ali Dustin je odradio prekrasnu borbu, koncentrirao se na tu nogu. Udarao je te se nakon toga brzo povlačio i stvarao paniku kod Conora.

Nekadašnjeg prvaka veseli što njegov bivši suparnik Michael Chandler nastavlja uspješan niz i u UFC-u. Naime, njih dvojica imali su dvije borbe u Bellatoru, a omjer im je 1-1.

– Michael Chandler je u oktogon ušao pod velikim pritiskom, mnogi su govorili da je nitko i ništa. Odradio je sjajno svoj posao – zaključio je Eddie Alvarez, koji je trenutačno član ONE Championshipa, a iduću bi borbu trebao bi imati 7. travnja protiv Iurija Lapicusa.

Odgovori

Back to top button