MMA

Nick Diaz tvrdi kako se promijenio i neće vrijeđati Robbieja Lawlera kao prije 17 godina

Prvak perolake kategorije Alexander Volkanovski sljedećeg vikenda brani naslov protiv Briana Ortege. Njihov okršaj predvodi UFC 266 priredbu koja će se održati u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

U sunaslovnoj borbi Valentina Ševčenko pojas prvakinje muha kategorije brani protiv Lauren Murphy. A za dodatno uzbuđenje vrlo zanimljive priredbe pobrinut će se Nick Diaz i Robbie Lawler u uzvratnom okršaju.

Oni su se borili još tamo 2004. kada je Diaz pobijedio nokautom u drugoj rundi. Nick se u oktogon vraća nakon šest godina, a u novoj epizodi UFC Countdowna istaknuo je kako nikada nije bio dobar na riječima.

– Uvijek mi je bilo teško razgovarati s novinarima, to je za mene bilo pomalo stresno. Radije bih se samo bori i da ništa ne govorim. Teško mi je prekidati trening i onda davati izjave. Poslije se pitam zašto sam na to ponovno pristao – kazao je Nick Diaz.

Ne bježi od ‘trash-talka’, ali tvrdi kako se promijenio. te neće vrijeđati Robbieja kao prije 17 godina.

– Neću ga vrijeđati, pokazat ću pravi sportski duh. No prošli put nisam pobijedio zbog ‘trash-talka’, bio je iznenađen, no svejedno bih ga svladao – kazao je Nick Diaz i nastavio:

– Moja je prednost bila što sam odrastao u okrutnom gradiću, a brat i ja smo stalno tukli na ulici. Jednom su me čak i izboli. Zbog ulice sam očvrsnuo i postao žilavo dijete. A onda sam počeo nastupati pred publikom. Osjećao sam se dobro jer sam radio ono što jedino znam.

Odgovori

Back to top button