MMA

Najavio povratak! Oscar de la Hoya odbio meč protiv bivšeg UFC-ova prvaka

Bivši svjetski boksački prvak 48-godišnji Oscar de la Hoya izjavio je kako se u ring vraća u srpnju. Jedan od najvećih boksača je tijekom 16-godišnje karijere bio prvak u šest različitih kategorija. U bogatoj karijeri je izborio 39 pobjeda od kojih je 30 završio nokautom, te je imao šest poraza.

De la Hoya je olimpijski pobjednik na Igrama u Barceloni 1992. godine. Posljednji suparnik bio mu je u prosincu 2008. Manny Pacquiao, Oscar je tu borbu izgubio.

Oscar de la Hoya je tijekom konferencije za medije uoči meča između bivšeg MMA borca Bena Askrena i Youtubera Jakea Paula otkrio kako se vraća 3. srpnja.

Bivši prvak nedavno je izjavio kako je želju za povratkom u ring dobio nakon lanjskog ekshibicijskog meča između Mikea Tysona i Roya Jonesa:

Mike Tyson me vraški nadahnuo!

Oscar de la Hoya je navodno izrazio želju da se bori protiv poznatog UFC-ova boraca, a meč bi se trebao održati na AT&T stadionu u Teksasu.

Malki Kawa, menadžer Anthonyja Pettisa, je u svojoj objavi napisao:

‘Dobio je ponudu da se bori protiv Anthonyja Pettisa, ali je odbio taj meč. Pettis se želio boriti u travnju, a potom bi u svibnju nastupio na PFL-ovom turniru. Oscar je rekao NE’.

Anthony Pettis je bivši UFC-ov prvak lake kategorije.

Odgovori

Back to top button