MMA

Miočić otkrio na čemu najviše radi na treninzima te najavio: Pojas prvaka ostaje kod mene

Stipe Miočić vraća se u oktogon 27. ožujka kada brani naslov UFC-ova prvaka u teškoj kategoriji protiv Kamerunca Francisa Ngannoua. Američki borac hrvatskih korijena dobro poznaje svog suparnika s kojim se borio u siječnju 2018. godine i tada ga je uvjerljivo pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca.

– Francis je snažan i opasan borac. Ponovno ima strašan niz pobjeda koje je sve završio nokautom. Ali nažalost po njega, ponovno se mora boriti protiv mene. To je loš dio njegove priče – kazao je Stipe Miočić u Oral Sessions Podcastu Renee Paquette i nastavio:

– Svakako je bolji nego što je bio, ali i ja sam se popravio. Starim. ali s godina sam sve mudriji, imam nekoliko novih trikova. Kažu kako se starog psa ne može naučiti trikove, ali to nije istina. Dosta toga sam naučio. Na kraju će sve završiti istim ishodom. Pojas prvaka ostaje kod mene.

Voditeljicu je zanimalo u čemu se to Stipe popravio i što će mu pomoć u borbi protiv Ngannoua.

– Želio sam popraviti brzinu i vremensku koordinaciju udaraca. No najviše sam radio na brzini jer ona ubija. Uglavnom sam to radio u posljednjih nekoliko kampova uoči borbe protiv Cormiera – zaključio je Stipe Miočić.

Odgovori

Back to top button