Boks

Eddie Hearn najavio zahtjevnu godinu za Hrgovića: Pred Filipom su teški ispiti

Hrvatski teškaš Filip Hrgović (12-0, 10KO) već se tjednima priprema za svoj najveći meč u karijeri. Njegov sljedeći suparnik trebao bi biti Martin Bakole (16-1, 12KO), a to je još jednom potvrdio Eddie Hearn, vlasnik Matchroom Boxingom.

Našem najboljem boksaču to je posljednja borba koju ima po ugovoru s tom promocijom. Nešto se odužio dogovor oko te borbe, ali Hearn ističe kako se još samo trebaju riješiti neke sitnice.

– Hrgoviću dogovaramo borbu protiv Martina Bakolea. To je za obojicu odlična borba i nadam se kako će uskoro biti dogovorena – naglasio je Eddie Hearn.

Bakole dolazi iz DR Konga i 18. je teškaš svijeta, te je na BoxRec ljestvici za pet mjesto bolji od Hrgovića. Našem teškašu bi Martin trebao biti dosad najteži suparnik.

Hearn je u razgovoru za YouTube kanal Matchroom Boxinga otkrio kako je meč ponuđen i Michaelu Hunteru.

– Filip je spreman. Borbu smo ponudili i Hunteru, ali nam se nije javio. I to bi bila sjajna borba – kazao je Eddie Hearn, te najavio kako je pred Hrgovićem izuzetno zahtjevna godina:

– Jedan od najboljih teškaša svijeta imat će do kraja godine teške ispite. Vjerujem da može doći do pozicije u kojoj bi mogao tražiti borbu za svjetski naslov.

Odgovori

Back to top button