MMA

Bivši UFC-ov borac se nakon karijere liječi psihodelicima

Kanadski MMA borac poljskog porijekla Krzysztof Soszynski zadnji je meč je imao prije nešto više od devet godina. U posljednjem dvoboju izgubio je protiv našeg Igora Pokrajca, koji ga je zaustavio nokautom u prvoj rundi. Bio je to Krzysztofu šesti poraz nokautom.

Kanađanin je posljednje tri godine karijere bio u UFC-u, gdje se osim Pokrajca susreo s još jednim hrvatskim borcem Goranom Reljićem.

Krzysztof Soszynski radi kao komentator u prijenosima KSW-ovih priredbi, te povremeno glumi. Nakon završetka karijere imao je zdravstvenih problema, koje je ostavio iza sebe, te se vratio normalnom životu. Tijekom karijere imao je 28 pobjeda i 12 poraza.

– Koljena su mi u jako lošem stanju, ali um mi je i dalje snažan. Sretan sam, nemam nikakvih ludih simptoma kao neki drugi bivši borci – rekao je Krzysztof Soszynski i dodao:

– Bio sam na terapijama kod mnogo liječnika koji su mi pomogli da se oporavim i obnovim sve veze s mozgom. Jako sam sretan što koristim stvari koje mi pomažu, uključujući suplemente. Trenutačno sam jako zadovoljan.

Bivši UFC-ov borac ističe kako je na vrijeme prekinuo MMA karijeru.

– U pravo vrijeme sam se prestao boriti. Um mi je savjetovao da prestanem, a i obitelj je bila uz mene. Sada tek vidim koliko sam sretan što sam s time prestao, imam sjajan život. Imam 43 godine i osjećam kako sam otvorio novo poglavlje u životu – podvukao je Krzysztof Soszynski.

Kanadski borac priznaje kako je tijekom terapijama bio na psihodelicima, te ih još uvijek koristi.

– Uzimao sam terapiju u mikro dozama LSD-a, psilocybin gljiva i sličnih stvari. To radim već neko vrijeme i uzimam u jako malim količinama – priznaje Krzysztof Soszynski i zaključuje:

– Nedavno sam imao svoje prvo ayahuasca iskustvo i te stvari su jednostavno fantastične. Svakako ti pomognu da vidiš svijet na drugačiji način. Male su razlike, ali osjećaš se sretno, poletniji si i imaš više energije. Osjećam se normalno i prekrasno, to je budućnost.

Odgovori

Back to top button