MMA

Michael Chandler prozvao Conora McGregora, slavni Irac prihvatio ponudu

Na UFC 268 priredbi u Madison Square Garden u New York, na kojoj je Kamaru Usman pobjedom protiv Colbyja Covingtona obranio naslov prvaka velter kategorije, posebnu pažnju je privukao meč lake kategorije između Justina Gaethjea i Michaela Chandlera.

Nakon odlične tri runde Gaethje je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca. Nakon meča, za vrijeme liječničkog pregleda, zajedno su se fotografirali. Njihova fotografija brzo se proširila društvenim mrežama.

No Chandler očito ne može biti na miru, jer je novom objavom na Twitteru istaknuo želju za novom borbom. Naime, američki borac je u objavi pokazao interes za borbu protiv irske zvijezde Conora McGregora.

Irac se trenutačno oporavlja od ozljede koju je zadobio 10. srpnja na UFC 264 priredbi protiv Dustina Poiriera kada je pred kraj prve runde slomio nogu.

No po posljednjim objavama koje Notorious objavljuje na svojim društvenim mrežama čini se kako oporavak teče jako dobro, te bi se mogao vratiti ranije nego što su bile prve liječničke prognoze.

McGregor bi se borbama mogao vratiti već u prvoj polovici sljedeće godine, a čini se kako ne bi imao nište protiv da to bude i protiv Chandlera.

‘Siguran sam da ćemo se jednom boriti. Mike, borba prije neku večer je bila odlična. Čestitam!, napisao je Conor McGregor u poruci na Twitteru.

Odgovori

Back to top button