MMA

FOTO Pogledajte kako izgleda Chandlerovo lice nakon što je dobio batine protiv Gaethjea

Okršaj između Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona je predvodio UFC 268 priredbu u Madison Square Garden u New York. Nakon fantastičnih pet rundi Usman je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca i peti put obranio pojas prvaka velter kategorije.

No posebnu pažnju je privukao obračun u lakoj kategoriji u kojoj je Justin Gaethje svladao Michaela Chandlera i vjerojatno ponovno postao izazivač za naslov.

Uoči meča su najavljivali vatromet akcije i nemilosrdnu borbu sve dok jedan ne padne. Obojica su kraj meča dočekali na nogama, a Gaethje je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca.

No svojim su nastupom itekako opravdali očekivanja. U spektakularnom meču obojica su išli do krajnjih granica izdržljivosti, a osim što je izvukao deblji kraj, Chandler je pretrpio i veću štetu.

Michaelovo lice je na kraju borbe bilo puno modrica i posjekotina, ali zadržao je osmijeh na licu što pokazuje i zajednička fotografija s Gaethjeom.

Obojica su nakon meča otišli u bolnicu na pregled.

Justin Gaethje bi ponovno mogao dobiti priliku boriti se za pojas, a njegov sljedeći protivnik trebao bi biti pobjednik meča između Brazilca Charlesa Oliveire i Dustina Poiriera.

Brazilski borac će 11. prosinca na UFC 269 priredbi u Las Vegasu prvi put braniti pojas prvak lake kategorije.

Odgovori

Back to top button