MMA

Medić se 4. rujna bori protiv Tarantule, Todoriću upitan nastup

Uroš Medić (7-0) je za UFC debitirao pobjedom kada je na priredbi u ožujku nokautom svladao Aalona Cruza. Srpski borac je sjajnim nastupom na UFC 259 priredbi za sto sekundi okršaja zaradio i bonus od 50 tisuća dolara za najbolju borbu večeri.

A Medićev sljedeći suparnik bit će Amerikanac Jalina Turnera (10-5), koji ima nadimak Tarantula. Naime, on je trenutačno najviši borac UFC-ove lake kategorije, ima 191 centimetar.

Njihova borba potvrđena je za 4. rujna na UFC 266 priredbi koju bi trebala predvoditi borba za naslov u poluteškoj kategoriji između prvaka Jana Blachowicza i Brazilca Glovera Teixeire.

Sljedeća UFC-ova priredba koja je zakazana za 5. lipanj, a koju predvodi okršaj između Jairzinha Rozenstruika i Augusta Sakaija ostala je bez tri borbe.

Tako je upitan nastup Duška Todorovića nakon što je zbog ozljede otkazao Maki Pitolo. Amanda Ribas još osjeća posljedice bolesti COVID-19 tako da je otpao meč protiv Angele Hill, a nakon ozljede Natea Landwehra, najjača MMA organizacija traži novog suparnika i Makwanu Amirkhaniju.

Program UFC Fight Night priredbe:

Jairzinho Rozenstruik vs. Augusto Sakai
Walt Harris vs. Marcin Tybura
Roman Dolidze vs. Laureano Staropoli
Santiago Ponzinibbio vs. Miguel Baeza
Tom Breese vs. Antonio Arroyo

Uvode borbe:

Tanner Boser vs. Ilir Latifi
Francisco Trinaldo vs. Muslim Salikhov
Alan Patrick vs. Mason Jones
Manon Fiorot vs. Maryna Moroz

Odgovori

Back to top button