Boks

VIDEO Fury potpisao ugovor za borbu protiv Wildera i upao u studio: Idiote, bit ćeš kažnjen!

Tyson Fury je potvrdio kako slijedi meč protiv Deontaya Wildera u kojem će braniti pojas WBC-ova prvaka. Borba će se održati 24. srpnja u Las Vegasu. Kralj Cigana je tijekom prijenosa subotnje boksačke priredbe, na kojoj je Josh Taylor pobijedio Josea Ramireza i postao apsolutni prvak svijeta, upao u ESPN-ov studio i objavio vijest:

– Baš sam potpisao ugovor za borbu s Deontayem Wilderom. Hej, nokautirat ću te!

Kada je objavljena vijest da je Wilder sudskom odlukom dobio priliku za meč protiv Kralja Cigana mnogi su pomislili kako bi Furyjev tim mogao platiti američkom borcu sa se povuče. Govorilo se o 20 milijuna dolara koje bi Wilder dobio kako bi se sklonio i omogućio meč za ujedinjenje titula između Joshue i Furyja.

– Platit ću mu ja batinama. To je njegov posljednji napad. Imam njegovo srce, dušu i magiju, svaki djelić Deontaya Wildera imam tu u džepu. Nosim ga sa sobom posljednjih 18 mjeseci – kazao je Tyson Fury i nastavio:

– Idiote, bit ćeš kažnjen! U posljednjoj borbi sam ga razbio i rastavio na komadiće. Ljudima govori da sam mu razbio lubanju, ozlijedio rame,… i ponovno se želi sa mnom boriti. Ili je totalno je lud ili naivčina koja želi biti kažnjena.

Naravno, Kralj Cigana morao je spomenuti Anthonyja Joshuu.

– Joshua govori kako mnogo pričam, ali da nema mene ne bi bilo ni boksa. Ja sam jedini koji je ostao živ u ovom sportu. Naša će borba biti ove godine. Čim se riješim Deontaya Wildera. Kada ga nokautiram, pozabavit ću se ovim drugim… – zaključio je Tyson Fury.

Odgovori

Back to top button