MMA

McGregor tek u veljači kreće s testiranjem na doping, mogao bi se vratiti u drugoj polovici godine

Češki MMA borac Jiri Prochazka je tijekom ove godine, prema podacima Američke antidopinške agencije, čak 59 puta dao uzorak za testiranje.

Nažalost, bez obzira na to što mu je USADA često kucala na vrata, dojučerašnji UFC-ov prvak poluteške kategorije neće 10. prosinca braniti naslov.

Naime, Prochazka je na treningu teško ozlijedio rame, te ga čeka barem šest mjeseci pauze.

U svojoj objavi na društvenim mrežama napisao je kako napušta tron, jer ne želi kočiti diviziju.

Jiri se sljedeći mjesec na UFC 282 priredbi u Las Vegasu trebao boriti protiv Brazilca Glovera Teixeire, više o tome pročitajte OVDJE.

A USADA-in protokol uskoro bi se trebao uključiti Conor McGregor. Velika UFC-ova zvijezda je svoju posljednju borbu imala lani u srpnju kada je u meču protiv Dustina Poiriera slomila nogu.

Slavni Irac često objavljuje fotografije i snimke s treninga, pa se fanovi nadaju kako bi se uskoro mogao vratiti u oktogon.

Kako UFC-ovi borci moraju biti minimalno šest mjeseci unutar protokola prije nego dobiju dopuštenje za nastup, McGregor bi se borbama mogao vratiti tek u drugoj polovici 2023. godine.

‘U veljači ću biti spreman za testiranje. Imat ću dva testa prema USADA-i, a onda ćemo ugovoriti borbu’, napisao je Conor McGregor na Twitteru.

Odgovori

Back to top button