MMA

Novi UFC-ov video otkriva što je Adesanya nakon poraza rekao Pereiri

Alex Pereira je prije desetak dana na UFC 281 priredbi u New Yorku prekidom u petoj rundi pobijedio Israela Adesanyu i osvojio pojas prvaka srednje kategorije.

Fantastična borba za naslov bila je kruna večeri koja je obilovala uzbuđenjima i odličnim borbama pred punim tribinama Madison Square Gardena.

Izzy je uoči posljednje runde vodio s 3-1, te je trebao samo kontrolirati borbu.

No Brazilac je sredinom pete runde povezao nekoliko snažnih udaraca kojima je dobro uzdrmao prvaka. Pereira je nastavio udarati, a onda je sudac zaustavio borbu.

Bio je to njihov treći međusobni okršaj i treća pobjeda brazilskog borca. Nakon meča su se rukovali te razmijenili nekoliko riječi.

A UFC-ova kamera je zabilježila mnogo više od toga, pa je promocija složila još jedan odličan video pod nazivom ‘The Thrill and the Agony’.

– Ti ne voliš mene, ja ne volim tebe, ali te poštujem – kazao je Adesanya, nakon čega mu je Pereira također iskazao poštovanje.

Pereira i Adesanya su nakon meča najavili kako su spremni za uzvratnu borbu.

Dustin Poirier i Michael Chandler ponudili su jedan od najboljih mečeva ove sezone, u kojoj je Diamond pobijedio gušenjem u trećoj rundi.

U sunaslovnoj borbi Weili Zhang je vratila pojas prvakinje slamka kategorije u svoje vlasništvo nakon što je prekidom početkom druge runde svladala Carlu Esparzu.

Odgovori

Back to top button