MMA

McGregor nije ispunio obećanje da će Poirierovoj zakladi donirati pola milijuna dolara

Conor McGregor izgleda nije ispunio obećanje koje je dao uoči UFC 257 priredbe kada je nokautom u drugoj rundi izgubio protiv Dustina Poiriera. Naime, irska MMA zvijezda je najavio kako će Poirierovoj zakladi ‘Good Fight’ donirati pola milijuna dolara i tako pomoći onima kojima najviše treba.

McGregor je za tu borbu imao zajamčenu zaradu od pet milijuna dolara, ali i dogovoren dio od prodaje PPV prijenosa tako da je njegov honorar dosegnuo barem 25 milijuna dolara.

Dustin je za taj okršaj dobio svojoj najveći honorar u UFC-u – milijun dolara, pa ne čudi što je umjesto borbe za pojas prvaka lake kategorije dogovorio revanš protiv Conora.

Nedavno je McGregor na Instagramu napisao što će učiniti Poirieru u njihovom okršaju 10. srpnja na UFC 264 priredbi:

‘Moja prognoza! U trilogiji ću pobijediti ‘front kickom’ u nos. Četvrta runda. Njegov nos treba ispraviti, a ja se bavim rinoplastikom’, napisao je slavni Irac.

Američki borac uzvratio je Conoru, te ga podsjetio kako nije ispunio obećanje koje je dao uoči njihovog okršaja u siječnju.

‘To je zabavno predviđanje! Tako si najavio i donaciju mojoj zakladi, a onda se ti i tvoj tim više niste javljali nakon borbe. Vidimo se uskoro’, napisao je Poirier na Twitteru, te dodao:

‘Zahvalili smo se, jer nam se njegov tim javio uoči meča kako bi pokrenuli postupak, ali posljednja dva mjeseca nas ignoriraju. Moja ih je zaklada nekoliko puta kontaktirala, ali nismo dobili odgovor. Prešli smo preko toga i nastavljamo dalje’!

McGregor se javio na tu objavu, te je u poruci napisao:

‘Donacija, a ne dug. Čekali smo plan kako bi znali što će se dogoditi s tim novcem, a to nikad nismo dobili. To radimo sa svim donacijama. Moram točno znati gdje će otići svaki dio uplate’, piše Conor i nastavlja:

‘Novac samo nestane. Nažalost, ali to se događa u mnogo takvih zaklada. Izabrao si McGregora prije nego pojas i to pokazuje da sam bio u pravu.

Na tu poruku ponovno je reagirao Dustin, te mu odgovorio:

‘Da, to nikad nije ni bio dug. Ti si ponudio, a mi prihvatili. Kao što sam rekao, tvoj tim nikad nije odgovorio na našu elektronsku poštu u kojima je bilo jasno naznačeno što će se dogodilo s tim novce’, poručio je Poirier i dodao:

‘Ponovno ćeš 10. srpnja okusiti poraz‘.

Činilo se kako je to gotovo, pa se i Dustinova supruga Jolie zahvalila Conoru na donaciji. No izgleda kako slavni Irac tih pola milijuna dolara nikada nije uplatio Poirierovoj zakladi ‘Good Fight’.

Odgovori

Back to top button