MMA

McGregor bi mogao zaobići USADA-ina pravila, Poirier: Bila bi to velika smijurija

Treneri nove sezone ‘The Ultimate Fightera’, Conor McGregor i Michael Chandler trebali bi se krajem godine obračunati u oktogonu.

Do završetka sezone ostala su još dva tjedna, a još se uvijek ne zna točan datum njihovog međusobnog okršaja.

Sada se pojavila informacija kako bi se najveća UFC-ova zvijezda borbama mogla vratiti u prosincu, no mnogi sumnjaju u McGregorov povratak.

Naime, Conor se još nije vratio USADA-inim antidopinškim testiranjima, premda bi u tom režimu trebao biti najmanje šest mjeseci uoči borbe.

Prema nekim najavama meč između McGregora i Chandlera trebao bi predvoditi UFC 296 priredbu, posljednji ovogodišnji event najveće svjetske MMA organizacije.

No treba istaknuti kako UFC svojevoljno surađuje s USADA-om i nije dužan pratiti njihova pravila, a kada je slavni Irac u pitanju onda se neke stvari mogu progledati kroz prste.

Conorov posljednji protivnik Dustin Poirier osvrnuo se na njegov mogući povratak. McGregor je u srpnju 2021. slomio nogu u meču protiv Diamonda.

– McGregor mora proći doping test, to bi trebao učiniti. Promijene li se pravila kako bi se mogao boriti i prodati nešto PPV-a, onda je to velika smijurija – istaknuo je Dustin Poirier.

Odgovori

Back to top button