MMA

Masvidal otkrio zbog čega se razišao s Covingtonom i zašto su danas ljutiti suparnici

Mnogi MMA fanovi s nestrpljenjem čekaju okršaj nekada velikih prijatelja, a danas ljutitih rivala Colbyja Covingtona i Jorgea Masvidala.

Njihov će meč predvoditi UFC 272 priredbu koja će se 5. ožujka održati u Las Vegasu.

Colby i Jorge nekada su bili timski kolege u American Top Teamu, a onda su se odjednom razišli, a tenzije su među njima neprestano rasle.

Masvidal je u posljednjem intervjuu objasnio zbog čega su se razišli.

– Nisam mogao prihvatiti kako se odnosio prema svojoj obitelji i što je sve govorio o svojoj sestri i majci. Opazio sam kako je Colby postao zanimljiv medijima i trebao sam paziti – kazao je Jorge Masvidal, te se dotaknuo Colbyjevog odnosa s Jonom Jonesom i Tyronom Woodleyjem:

– Uvijek bi loše govorio o Jonesu i Woodleyju. Tyron mu je tjedno davao tisuću dolara, neki ludi iznos dok je Colby još bio amater. Davao mu je novac kako bi trenirao s njim. I nakon svega bi Colby loše govorio o Woodleyju. Išao je okolo i svima je to govorio, on apsolutno nikoga ne poštuje.

Masvidal je otkrio trenutak koji je prelio čašu.

– Počeo sam shvaćati u kojem to smjeru ide i počeo sam se udaljavati od njega, a onda je u jednom trenutku izdao mog trenera. Nije mu platio unaprijed dogovoreni novac i od onda znam da želim ozlijediti Colbyja. Nadam se da će se sudac poskliznuti na koru od banane kada me krene odvajati od njega. Nadam se da ću ga imati priliku udariti još koji put – rekao je Jorge Masvidal.

Covington je navodno prevario Masvidalova trenera za borbu na nogama Paulina Hernandeza.

Odgovori

Back to top button