MMA

Masvidal obećao Usmanu revanš, a gledateljima zabavu i nasilje

Kamaru Usman (18-1) na subotnjoj UFC 261 priredbi protiv Jorgea Masvidala (35-14) brani pojas prvaka u velter kategoriji. Najjača MMA organizacija nakon više od godinu dana ponovno organizira natjecanje pred punim tribinama tako da će VyStar Veterans Memorial Arena u Jacksonvilleu biti puna – 15.000 navijača.

Nigerijac u uzvratnom meču po četvrti put brani UFC-ov naslov, a u njihovom prvom međusobnom dvoboju 12. srpnja prošle godine pobijedio je jednoglasnom odlukom sudaca.

Masvidal je lani prihvatio borbu tjedan dana uoči priredbe, bez pravih priprema.

– Spreman sam, bit će to nasilna predstava. Svima ću pokazati kako je Usman kukavica i plašljivac. Mnogo toga što je izjavio prelazi granicu, u oktogonu ćemo vidjeti tko je pravi borac – kazao je Jorge Masvidal i dodao:

– U prvoj našoj borbi nijednom nisam bio uzdrman. Imao je sve loše suparnike Gilberta Burnsa, koji zna sam jiu-jitsu i slabašnog hrvača Colbyja Covingtona. To nisu borci koji koriste šake. Ljudi kupuju ulaznice kako bi vidjeli ono što donosim, a to je zabavu i nasilje.

Kamaru Usman uvjeren je u trijumf, a i kladionice su ga postavile za velikog favorita.

– To za mene uopće nije osobno. Ako Jorge ima kakvih problema, to je njegova stvar. Za mene je to samo posao, a on je borac kojeg sam izabrao za sljedećeg suparnika – rekao je Kamaru Usman i nastavio:

– U prvoj borbi mu nisam slomio volju, ali sada hoću. I bit ću zadovoljan tek kad to učinim.

Colby Covington mogao bi sljedeći dobiti priliku napasti pojas. No bude li pobijedio Masvidal, hoće li Amerikanac dati priliku Usmanu za uzvrat?

– Naravno da bih mu dao revanš. I on je meni dao priliku. Svako ću to učiniti – zaključio je Jorge Masvidal.

Odgovori

Back to top button