MMA

Makhachev menadžer tvrdi kako se dogovora okršaj između Islama i Conora McGregora

Velika UFC-ova zvijezda Conor McGregor (22-6) uspješno se oporavlja od ozljede koju je zadobio 10. srpnja na UFC 264 priredbi kada je u uzvratnom meču protiv Dustina Poiriera pred kraj prve runde slomio nogu.

Prve liječničke prognoze bile su kako će slavni Irac barem godinu dana biti izvan oktogona, no čini se kako bi se njegov povratak mogao dogoditi nešto ranije.

Očito se dobro oporavlja što se može zaključiti i po posljednjim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama gdje se već može čvrsto osloniti i opteretiti ozlijeđenu nogu.

Šef UFC-a Dana White je najavio kako McGregora čeka i četvrti dvoboj protiv Dustina Poiriera koji se 11. prosinca na UFC 269 priredbi boriti protiv prvaka Charlesa Oliveire za naslov lake kategorije.

A Ali Abdelaziz, menadžer Islama Makhacheva, nedavno je na društvenim mrežama podijelio objavu Conora McGregora i kolaž njegovih fotografija iz teretane.

Menadžer je u objavi napisao kako irski borac svaku večer sanja Makhacheva.

Njemački Bild javlja kako se njihova borba dogovara, a Abdelaziz tvrdi kako je sve praktički već riješeno, te bi se uskoro mogao potpisati ugovor.

Dagestanca Islama Makhacheva (20-1) najavljuju kao Khabibova nasljednika, koji u UFC-u ima omjer 9-1 uz osam pobjeda u nizu.

Odgovori

Back to top button