Boks

Alen Babić odbio ponude slabije rangiranih boksača, pa poručio: Javite se Hrgovićevom timu

Hrvatski boksač Alen Babić treba se 30. listopada u Londonu boriti protiv 42-godišnjeg Lucasa Brownea, no bivši svjetski prvak je otkazao meč. Savage traži novog protivnika, a zainteresiranih ima, dosad se javilo nekoliko boksača.

Derek Chisora je na svom Instagram profilu pokazao interes, no Babiću je ponudio povremenog sparing partnera 29-godišnjeg Georgea Foxa (4-0). Alen Babić je odgovorio Chisori putem Instagram storyja:

‘Uz dužno poštovanje Derek, tvoj dečko treba popiti još mnogo mlijeka i postati veći i bolji. On je 379. na ljestvici. To bi bio masakr’.

Zanimanje za okršaj protiv Savagea pokazao je i 37-godišnji Amerikanac Christopher Lovejoy (19-1-0, 19 KO). No i on je nisko na ljestvici teškaša, prema BoxRecu je na 320. mjestu. Naš boksač nije zainteresiran za takve protivnike pa je putem Instagrama poslao poruku:

‘Svi koji ste rangirani ispod 300. mjesta kontaktirajte kockastog idiota. Sve će vas prihvatiti i dobro platiti. Samo se javite timu ‘Animal’ i potvrdite datume. Ja želim pravu borbu’.

Babić se ponovno dotaknuo Filipa Hrgovića. No Savage ne miruje, izrazio je želju boriti se protiv Davea Allena (19-5-2, 16 KO). Britanac je 51. u poretku teškaša, a Alen je već neko vrijeme zainteresiran za dvoboj protiv njega.

Instagram Alen Babić
Instagram Alen Babić

Odgovori

Back to top button