MMA

Legendarni Anderson Silva hvali Charlesa Oliveiru: Uvijek ću navijati za njega

Bivši prvak UFC-ove lake kategorije Charles Oliveira (34-9, 1 NC) je od 2018. u posljednjih 13 mečeva izborio 12 pobjeda, a ima i jedan poraz.

Brazilac je u listopadu prošle godine izgubio u dvoboju za naslov protiv Islama Makhacheva, a vratio u lipnju pobjedom nad Beneilom Dariushom.

Do Bronx je sjajnim borbama stekao ogromnu popularnost i postao jedan od omiljenijih boraca najveće svjetske MMA organizacije.

I legendarni Anderson Silva i jedan od najboljih MMA boraca hvali svog sunarodnjaka.

– Lijepo je vidjeti kako Charles blista, mnogo se trudi, uporan je i vjeruje u sebe. Ima odlične trenere, Patino je odličan. Ono što je kao borac učinio je nevjerojatno. Posvećen, srčan i ima ogromnu volju, takav je Chute Boxe. A takav je i Charles. Uvijek ću navijati za njega – istaknuo je Anderson Silva i dodao:

– Charles zaslužuje samo najbolje. Jako je dobar momak i malo je tko vjerovao u njega, ni u UFC-u mu nisu baš mnogo vjerovali. No on je pokazao zašto je tu, osvojio je publiku na način na koji nitko nije očekivao. Zaslužuje poštovanje. I cijeli Brazil mu plješće. On je naš prvak i moramo ga podržati gdje god ide.

Odgovori

Back to top button