Boks

Frank Warren vjeruje kako Duboisa može Usyku stvoriti velike probleme: Pogodi li ga u bradu…

Ukrajinski teškaš Oleksandr Usyk trebao bi 26. kolovoza na boksačkoj priredbi u Poljskoj protiv Daniela Duboisa braniti WBA (Super), IBF, WBO i IBO pojas prvaka.

Slavni promotor Frank Warren, koji se brine za karijere Tysona Furyja i Daniela Duboisa, vjeruje kako bi Ukrajinac u sljedećem meču mogao imati velikih problema.

Warren tvrdi kako je Usyk u padu, te se Duboisu otvara velika prilika u karijeri. Nada se kako će Danielu jedan udarac u bradu biti dovoljan za trijumf.

– Gledao sam Usykove borbe u teškoj kategoriji. Derek Chisora mu je prije dvije godine stvarao mnogo problema šest ili sedam rundi. Stalno je bio pred njim, a Usyk nije imao ništa. Njega su s razlogom izabrali, a znate što je Tyson učinio Chisori – podsjetio je Frank Warren na Furyjevu pobjedu u trilogiji s Derekom u prosincu, pa nastavio:

– Usykove dvije borbe s Joshuom nisu bile nešto, jer je stalno bio na zadnjoj nozi. Joshua nije borac kakav je bio nekada. Daniel ima brz i snažan direkt, te je mnogo brži nego što ljudi misle. Pogodi li Usyka u bradu i osjeti malo njegove snage, bit će zanimljivo vidjeti njegovu reakciju. Usyk nikada nije imao impresivan nastup. Ne želim iskazati nepoštovanje, ali Duboisa dolazi Usyku u pravo vrijeme.

Odgovori

Back to top button