MMA

Bivši prvak Tim Sylvia vjeruje kako bi na svom vrhuncu pobijedio Ngannoua: Nije on toliko dobar

Nekadašnji prvak UFC-ove teške kategorije Tim Sylvia (31-10, 1NC) je u nedavnom intervjuu za Submission Radio izjavio kako je Stipe Miočić trenutačno najbolji teškaš na svijetu.

Američki borac koji je svoju posljednju borbu imao prije deset godina protiv Ruslana Magomedova također je uvjeren kako bi u svojim najboljim danima nadjačao Francisa Ngannoua.

– Francis nije toliko dobar. On je čudovište s teškim rukama, njegovi udarci dolaze iz bokova i zamahuje divlje i ludo – rekao je Tim Sylvia i dodao:

– No ako te udari ti ćeš zaspati. Borci odlične tehnike poput Jona Jonesa i Stipe Miočića mogu ga pobijediti. Stipe je jednom svladao Francisa. Miočić je bolji borac od Ngannoua i kada bi se ponovno borili Stipe bi ga pobijedio. A vjerujem kako bi i Jones svladao Ngannoua, i to lagano.

Za Sylviju je najbolji teškaš svih vremena Fedor Emelianenko, no kada bi trebao odabrati najboljeg u ovom trenutku to je Stipe Miočić.

– Stipe je trenutačno najbolji teškaš na svijetu, nitko nije ni blizu njegovom rekordu – istaknuo je Tim Sylvia, te otkrio kako bi završio meč između njega i Francisa Ngannoua, sada i onda kada je on bio u najboljim danima:

– Sada bi me Ngannou pobijedio, ali kada sam bio na vrhuncu, vjerujem da bi ga uništio. Ja sam tehnički bolji borac od njega, on je previše divlji.

Odgovori

Back to top button