MMA

Kujundžić sparirao s Rakićem: Ima sjajnu taktiku, mogao bi Santosa s lakoćom pobijediti

Jedan od najboljih hrvatskih kickboksača Mladen Kujundžić bio je sparing partner Aleksandru Rakiću tijekom treninga u American Top Teamu. Kujundžić je iz Rijeke stigao u Zagreb na Rakićev poziv. Naime, srpski MMA borac priprema se za okršaj protiv Thiaga Santosa, koja će se održati 6. ožujka na UFC 259 priredbi u Las Vegasu.

Mladen Kujundžić je tijekom gostovanja u Podcast Inkubatoru otkrio kako je bilo na treninzima.

– Santos voli borbu na nogama i zajedničko nam je što obojica mijenjamo gard, zato me je i pozvao. Imali smo tri sparinga. Svaki trening mu je na nivou, jako mnogo ulaže u kamp i mogao bi ima ti sjajnu karijeru – rekao je Mladen i dodao:

– Bude li Rakić radio što smo radili na treningu i što sam vidio kakva je taktika, mislim da će s lakoćom pobijediti. No sve ovisi u kojem smjeru će meč krenuti, jedan udarac može sve promijeniti. Ovo mu može biti najlakši meč u karijeri, a možda i najteži.

Kujundžić vjeruje kako Rakić ima dobru taktiku kojom bi trebao biti u prednosti protiv sljedećeg protivnika.

– Zna napraviti korak naprijed ili nazad. Udara iz svih mogućih pozicija, oštar je i ima dobru kontrolu. Ne gubi svoju distancu, što je jako teško postići – kazao je hrvatski kickboksač i nastavio:

– Mnogo se kreće i izmiče, čvrst je. Mislim da će Santosu biti jako teško, bez obzira na njegovo iskustvo. No ne treba ga podcijeniti, odradio je pet rundi s Jonom Jonesom.

Na zagrijavanju je radio s Antom Delijom i Ivanom Erslanom, te ističe kako je pred njima blistava budućnost.

Odgovori

Back to top button