MMA

Khabib smatra kako McGregor više neće biti isti, te ističe: Novac i slava pokažu kakva ste osoba

Bivši UFC-ov prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov smatra kako Conor McGregor ne bi imao velike šanse protiv Dustina Poiriera i da se nije ozlijedio.

– I da imaju sto mečeva, Dustin bi ga svaki puta pobijedio. Razvalio je Conora u prvoj rundi, i suci su bodovali u njegovu prednost 10-8 – kazao je Khabib Nurmagomedov.

McGregor se krajem prve runde teško ozlijedio te nije mogao nastaviti meč koji je prošlog vikenda predvodio UFC 264 priredbu u Las Vegasu.

– Dustin je jednom izjavio kako Conor izaziva samo običnu buku. Da, bio je to lažni Conor. Prije nekoliko mjeseci se lijepo ponašao, a sada je pokušao biti drukčiji. No to je laž. Zato se njegov ‘trash talk’ nije odrazio na Dustinu i to je bila njegova velika pogreška – kazao je Khabib Nurmagomedov i nastavio:

– Trošio je previše energije pokušavajući se Dustinu uvući pod kožu. Moraš se usredotočiti na sebe, a ne na protivnika. Novac i slava ne mijenjaju čovjeka, samo pokažu kakva ste osoba. A kakav je Conor McGregor? Pa prije dvije godine je udario starca u baru. Nakon svega što je učinio – Conor vreća govana.

McGregor je nakon loma noga proveo tri sata na operaciji, te ga čeka nešto duži oporavak. Bivši prvak smatra kako 32-godišnji Conor nakon takve ozljede više neće biti isti borac.

– Mogao se vratiti stari Conor da nije slomio nogu. No sada više neće biti isti. Mislim da je on svoju priču završio, ali i dalje će biti dobar za promociju – podvukao je Khabib Nurmagomedov.

Bivši prvak je u borbama za UFC-ov pojas lake kategorije pobijedio Conor McGregor i Dustin Poirier – gušenjem.

Odgovori

Back to top button